Een deel van mij is altijd waar hij nu is

in Patrick Arink

Vandaag precies 25 jaar geleden werd Jasper geboren. De pijn van zijn dood is niet te beschrijven. Het heeft me beschadigd en gevormd. Want ik wil geen leven zonder pijn. De pijn geeft me diepte terwijl ik mijn dagelijkse leven ​​omarm.

Ik zal me altijd leeg en vervreemd voelen, op dit soort dagen en op andere dagen die ik niet aan zie komen. Dit zijn de dagen dat ik de herinneringen open en ik de pijn knuffel als een goed boek.

Tags:

Patrick is journalist en woont achter een toetsenbord in Arnhem. Patrick is daarnaast internet-ondernemer, met ongeveer veertig websites die jaarlijks 50 miljoen pageviews genereren. In zijn vrije tijd probeert Patrick om computers dingen te laten doen waarvoor ze niet bestemd zijn.

Laatste bijdragen

Visie

Bij alles wat ik in mijn leven doe, staat één ding altijd

Nominatie Loep 2023

Het is een indrukwekkend rijtje genomineerden om tussen te staan: Zembla, Investico,
Ga naar boven